Business

Heeft u de volgende vragen?

 • ‘Ik heb te weinig klanten. Hoe verbeter ik mijn marketing zonder grote investeringen te plaatsen?’
 • ‘Ik moet en wil alles zelf doen. Hoe hou ik het overzicht?’
 • ‘Ik krijg genoeg aanvragen, maar mensen laten toch afweten? Wat doe ik verkeerd?’
 • ‘Ik ben goed in mijn vak, maar ik vind verkopen vreselijk. Hoe blijf ik authentiek in een verkoopgesprek?’

Dan bent u bij Coach Business aan het juiste adres!

ZZP-ers

Met name ZZP professionals ervaren de druk van meerdere petten tegelijk op hebben in hun business. Naast het werken met klanten dienen zij ook de marketing te doen, de administratie bij te houden, de post af te handelen, de verkoopgesprekken te voeren en noem maar op. Dit is veel om te behappen en een aantal ZZP professionals krabt zichzelf op het hoofd waarom ze voor zichzelf zijn begonnen. Zij zijn het overzicht kwijt en zien door de bomen het bos niet meer. Door tijdgebrek en soms ook door het gemis aan b.v. sales- en time management vaardigheden lukt het niet om hun passie te laten slagen. Bovendien weten zij dat ze voldoende klanten moeten hebben om rond te komen. Een dergelijke situatie geeft onnodig veel stress. Coach Business streeft er naar deze ZZP professionals te begeleiden in meer grip op tijd en omzet.

Training Time management en structuur

Coach Business geeft personal training aan ZZP professionals, die behoefte hebben aan meer structuur en overzicht. Door de training leren zij hun tijd beter indelen en overzichtelijk te maken zodat zij niet alleen voldoende tijd over houden voor het werven van klanten en al hun business activiteiten maar ook voldoende tijd hebben voor plezier en vrije tijd. Coach Business hanteert een overzichtelijk systeem, dat marketing- en business activiteiten combineert met privézaken voor meer omzet en meer voldoening.

Aanvraag oriëntatie gesprek

Sales training

Hoewel zij goed zijn in hun werk weten ZZP professionals tegelijkertijd hoe belangrijk het is klanten te werven. Zonder hun klanten kunnen zij hun professionele kant niet laten zien en ontwikkelen. Bovendien willen zij hun brood verdienen met hun passie, met hetgeen waar zij goed in zijn. De sales training leert ZZP professionals op een natuurlijke manier verkopen, zonder bedelen.

Aanvraag oriëntatie gesprek

Business plan

In de personal training ‘effectief en simpel bedrijfsplan’ gaan Coach Business en de ZZP professional dieper in op alle aspecten van het ideale bedrijf van de professional. In een 1-op-1 personal training wordt er binnen 1 dag gewerkt aan het fundament van het bedrijf, een blauwprint:

 • de ideale bedrijfsvisie
 • de favoriete doelgroep en aan het creëren van de ideale klant
 • hoe product/dienstverlening perfect aansluit op de vraag
 • het schrijven van een to-the-point elevator speech
 • de essentiële bedrijfsstrategieën voor meer omzet
 • een analyse van de salesmethoden
 • het in kaart brengen van de jaarlijkse en maandelijkse omzet en kosten
 • een duidelijk overzicht van in te zetten, winstgevende projecten

Aanvraag oriëntatie gesprek

Direct uitvoerbaar Marketingplan

De meeste ZZP-ers starten zonder businessplan en duiken meteen de markt op, op zoek naar klanten. Toch is het verstandiger om in ieder geval een marketingplan te schrijven. Een simpele en effectieve uiteenzetting van je strategieën en mogelijkheden in een plan van aanpak geeft houvast en garantie op voldoende klanten. Coach Business werkt samen met ZZP-ers aan een simpel plan dat direct uitvoerbaar is. Relevante marketing strategieën met een lage investering worden besproken en uitgezet in een plan van aanpak.

Aanvraag oriëntatie gesprek

Bestel direct!
Reviews
Het vertrouwen, de steun en jouw geloof in mijn visie en missie en jouw open hart waren waardevolle aspecten van de coaching. Ik bewonder jouw doortastendheid en met name ook het luisteren tussen de regels door. Stap voor stap naar de kern gaan. Het heeft mij er toe aangezet de stap te zetten die nodig is mijn passie en missie te gaan doen.
M. Willebrands
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.