Career

De coaching van de Coach Business is voornamelijk gebaseerd op het achterhalen van het natuurlijke talent en de kwaliteiten van de (zelfstandige) professional en deze vervolgens in te zetten op professioneel vlak. Als opdrachtgever heb je een aanbesteding binnengehaald waar je nog klantmanagers en accountmanagers re-integratie voor zoekt. Misschien ben je wel werkgever en heb je een medewerker, die re-integratie nodig heeft. Kijk onder het kopje Re-integratie meer informatie.

Natuurlijke talenten en Kwaliteitenanalyse

Waarom is het een must te weten waar je goed in bent en wat je van nature makkelijk afgaat?

  • Je kunt jezelf beter presenteren in een sollicitatiegesprek en meer kans maken de juiste baan te veroveren
  • Je geeft duidelijk richting aan je eigen bedrijf: expressie van je kwaliteiten en daar je geld mee verdienen
  • Als je weet wat je wil en waar je voor staat maak je betere keuzes in je werk en privé
  • Je bent in staat je huidige, routinematige werk te voorzien van meer voldoening, als veranderen van baan geen optie is
  • Je voelt je zekerder en beter in je vel

Hiervoor is speciaal de Personal Branding c.q. Kwaliteitenanalyse van de Coach Business ontwikkeld.

Kwaliteitenanalyse

In deze eendaagse, intensieve training weet je aan het einde wat je natuurlijke talent en je kwaliteiten zijn: je weet je Personal Brand. De training bestaat uit coachingsgesprekken en diepgaande opdrachten. Eventueel is deze training uit te bouwen met 1-2 dagen extra voor het  in kaart brengen van mogelijke werkvelden.

Aanvraag oriëntatie gesprek

Re-integratie

De re-integratie van de Coach Business betreft het coachen van zieke werknemers voor terugkeer op de werkvloer of naar een functie buiten de organisatie. Daarnaast voert de Coach Business accountmanagement activiteiten uit voor de re-integratiebranche. Door mijn jarenlange ervaring als accountmanager re-integratie en re-integratiedeskundige kan ik uitkeringsgerechtigden en medewerkers prima op weg helpen. Bovendien is mijn nevenactiviteit het schrijven van arbeidsmarktgerelateerde artikelen, waardoor ik beschik over up-to-date informatie over de arbeidsmarkt, regionale en sectorale ontwikkelingen.

Aanvraag oriëntatie gesprek

Bestel direct!
Reviews
Ik heb door onze gesprekken zoveel ideeën kunnen opdoen: je wees me op verscheidene mogelijkheden en op heel praktische en ook leuke marketingactiviteiten die ik zou kunnen ondernemen voor mijn eigen bedrijf.
P. Geerts
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.