Coaching

  • Wil je meer balans in je leven?
  • Wil je beter presteren?
  • Wil je veranderingen aanbrengen, maar je weet niet hoe? Een simpeler bestaan i.p.v. een hectisch en complex leven?

Het is denk ik wel terecht als ik zeg dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een gebalanceerder leven. Een leven waarin er meer tijd is voor henzelf, voor de mensen om wie ze geven, en zij werk kunnen doen waar ze van houden. Veelal krijgen we de kans hier niet toe door de hektiek van de dag en raken we opgeslokt door de dingen die gebeuren. Met behulp van coaching is het mogelijk iets te doen aan de situatie waarin we zitten. Veelal is er een gat tussen waar we zijn en waar we zouden willen zijn. De vraag is dan ook:

Hoe kom ik bij mijn meest ideale situatie, het liefst zo snel mogelijk?

In mijn coaching ga ik samen met je op zoek naar wegen om je leven weer in balans te brengen. We verwijderen daarbij zaken die imbalans veroorzaken en zetten je terug op het juiste spoor, zodat je weer eigen meester wordt. Coaching is in dit verhaal een spiegel die helder maakt wat er speelt. Het brengt de belangrijkste, blokkerende patronen naar boven, schept orde in de chaos en werkt als katalysator om zo goed en zo snel mogelijk dichter bij het beoogde doel te komen.

Wat is coaching?

Coaching staat niet gelijk aan therapie, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan het verleden via een meer psychologische insteek. Coaching is daarentegen meer actie georiënteerd en gebruikt de blokkades, die in het moment spelen, juist om vooruit te komen. Coaching is niet zozeer een analyse, maar meer een traject waarbij het ‘hoe’ en dus het realiseren van verandering in werking wordt gesteld. Een coach is hierbij een vertrouwenspersoon en partner die de cliënt steunt om al zijn/haar angsten te overwinnen en dichter bij zichzelf en de ideale situatie te komen. Daarnaast herinnert de coach de cliënt aan al zijn/haar goede kwaliteiten en hoe deze in te zetten om verder te komen en het bestaan te gaan leiden waar ze naar uit kijken.

Onderdelen die het coachingtraject

Handvatten, assessments en het gebruik van een stappenplan zijn onderdelen die het coachingtraject tot een succes maken. Zij helpen bij het vinden van dieperliggende oorzaken en werken als toetsingselementen voor de vordering. Meer weten? Bel 06-50812088 of mail info@coachbusiness.nl

Workshops

Ik geef naast coaching ook workshops en lezingen. Als je op de hoogte wilt blijven wanneer er welke workshops/lezingen worden gegeven, dan raad ik aan een gratis abonnement te nemen op mijn nieuwsbrief. Werkgevers, die interesse hebben in interne workshops/lezingen, kunnen meer info krijgen via 06-50812088/info@coachbusiness.nl

Bestel direct!
Reviews
Ik waardeerde je ijzersterke conclusies over mijn doen en laten. Ik herkende het direct als je een advies gaf, alleen had ik zelf zo niet eerder bekeken. Je hebt een goed luisterend oor, je bent analytisch sterk en aanmoedigend. Na elk gesprek voelde ik me weer geïnspireerd. Bovendien ben ik me meer bewust geworden van mijn kwaliteiten. Ik heb veel aan de opdrachten gehad en ging meteen aan de slag met je adviezen.
D. Ali
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.