Reviews

“Ik heb door onze gesprekken zoveel ideeën kunnen opdoen: je wees me op verscheidene mogelijkheden en op heel praktische en ook leuke marketingactiviteiten die ik zou kunnen ondernemen voor mijn eigen bedrijf. Ik kijk ernaar uit om alle plannen stelselmatig aan te pakken omdat die klussen me op zich hartstikke leuk lijken: het ontwerpen van een website, info/aanbiedingen/onderwerpen bedenken voor een nieuwsbrief, een marktonderzoekje opzetten en uitwerken, een netwerk aanleggen…

Wat me er vooral ook leuk aan lijkt is dat ik voor dit alles regelmatig de hulp zal moeten inroepen van mijn netwerk. Dat maakt dat ik een reden heb om – vaak na lange tijd – weer eens contact op te nemen. En een beetje sociaal contact vind ik erg prettig in dit sociale isolement van het alleenstaand ondernemerschap! Je sociale vaardigheden (je luistert heel goed en weet te overtuigen zonder op te dringen) en je optimisme zijn heel inspirerend geweest voor mij.”

P. Geerts, psycholoog/gedragsadviseur

“Ik waardeerde je ijzersterke conclusies over mijn doen en laten. Ik herkende het direct als je een advies gaf, alleen had ik zelf zo niet eerder bekeken. Je hebt een goed luisterend oor, je bent analytisch sterk en aanmoedigend. Na elk gesprek voelde ik me weer geïnspireerd. Bovendien ben ik me meer bewust geworden van mijn kwaliteiten. Ik heb veel aan de opdrachten gehad en ging meteen aan de slag met je adviezen.”

D. Ali, accountant

“Ik merk dat ik na onze sessie lekkerder in mijn vel zit en steeds meer zelfvertrouwen krijg. Ik laat me niet meer gek maken door lastige opdrachtgevers. Wat ik heel erg terugzie (en dat is erg leuk om je bewust van te worden) is mijn reflectie op de kinderen. Mijn zoon is een heel ander kind aan het worden. Veel minder denken en hij komt steeds meer voor zichzelf op. Hij lijkt ook wat lichter door het leven te gaan.Twee trotse ouders thuis… In ieder geval veel positieve dingen…”

Thalia de Caluwe, zelfstandig ondernemer

“Het liep niet lekker in mijn baan en ik kon er zelf niet goed achter komen waar dat aan lag en wat ik er zelf aan kon doen. Het meeste waardeerde ik dat ik gedwongen werd serieus over mijn werk na te denken en mij bewust te worden van wat ik nu wilde. Je directheid en je vermogen mij met mezelf te confronteren waren zeer verhelderend. Ook dat je goed terug kwam op wat er in eerdere sessies besproken was. Je werkt erg motiverend en je maakt mensen er bewust van wat ze willen in hun werk en je hebt nuttige en praktische tips om te zorgen dat dit ook werkelijkheid wordt.”

J. Versloot, AIO ACTA

“In mijn gesprekken met Peggy is het me opgevallen hoe prettig het is om zo uitgebreid over je loopbaan te praten met iemand die daar speciaal voor is. Tijdens het eerste gesprek zette ik voor mezelf een aantal zaken op een rijtje en liep ik tegen dingen aan waar ik niet tevreden over was en waar ik actie in zou moeten ondernemen.

Door de sessies ben ik kritischer naar mijn eigen werkomgeving gaan kijken. Dit heeft me geholpen om meer eisen te stellen en meer voor mezelf op te komen in mijn werk. Het heeft me gesterkt dat ik daar met iemand over kon praten die me daarin steunde. Bovendien werd ik door de gesprekken en de opdrachten ertoe gedwongen om eens goed te analyseren of ik echt verder wil gaan met het werk dat ik nu doe. In het dagelijks leven sta je daar lang niet altijd bij stil en draai je gewoon mee in de molen…”

Laura Stavinoha, muzieksamensteller bij Radio4

“Het vertrouwen, de steun en jouw geloof in mijn visie en missie en jouw open hart waren waardevolle aspecten van de coaching. Ik bewonder jouw doortastendheid en met name ook het luisteren tussen de regels door. Stap voor stap naar de kern gaan. Het heeft mij er toe aangezet de stap te zetten die nodig is mijn passie en missie te gaan doen.”

M. Willebrands, gespecialiseerd verpleegkundige

“Je manier van coachen (met je hart) en uitzoeken wat de onderliggende ‘issues’ zijn, waardoor de persoonlijke ontwikkeling vast loopt, sprak me erg aan. Het resultaat is verbluffend: ik voel me een ander mens met veel meer energie en beter in staat bij mezelf te blijven. Je streeft zelf ook naar het optimale resultaat: je persoonlijke betrokkenheid is enorm. Het voelde echt als teamwork.

Als ze aan me vragen hoe ik onze sessies heb ervaren dan zeg ik: Peggy is een speciale vrouw die haar hart in haar werk laat spreken. Ze is gedreven om anderen naar een hoger niveau te brengen en werkt heel hard mee om je doelen te bereiken. Ze geeft je vanaf de eerste minuut een gevoel van veiligheid, respect, interesse en motivatie.”

Michella, logistiek coordinator.
Bestel direct!
Reviews
Ik heb door onze gesprekken zoveel ideeën kunnen opdoen: je wees me op verscheidene mogelijkheden en op heel praktische en ook leuke marketingactiviteiten die ik zou kunnen ondernemen voor mijn eigen bedrijf.
P. Geerts
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.