Waarom sessies bij Coach Business?

Coach Business geeft i.t.t. grotere adviesbureaus persoonlijke en intensieve begeleiding met inmiddels 11 jaar ervaring. Daarnaast is zij laagdrempelig en stoelt haar succes op gedegen kwaliteit in een informele sfeer. Een concrete en praktische aanpak levert al snel resultaten.

Kennismakingsgesprek

Belangrijk bij de coach van je keuze is het ‘klikpercentage’ tussen jou en de coach. Daarom biedt Coach Business een kennismakingsgesprek aan. Zij vindt het namelijk belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je coach. Hoe meer dit is, hoe vrijer je bent in het delen van je ongemakken. En uiteraard bevordert dit alleen maar de kwaliteit en intensiteit van de begeleiding.

Ervaringsdeskundige

Daarnaast heeft Peggy Porsius de nodige ervaring met de problematiek t.a.v. werk/privé issues, kwaliteitenanalyse en business vraagstukken. Je krijgt niet alleen te maken met een specialist, maar ook met een ervaringsdeskundige.

Doel

Wat ik graag wil bereiken binnen mijn coaching is:

  • concrete resultaten voor mijn cliënten;
  • dat ik ze steun, begeleid en help daar waar nodig; the sky is the limit.

Vertrouwensband

Heel waardevol vind ik het als mijn cliënten vorderingen maken in hun emotionele huishouden en op professioneel vlak. Als ik ze zie groeien, als ze dynamisch worden, als ze dingen over zichzelf ontdekken en resultaat boeken, dat maakt het werk waardevol voor mij . Voor het slagingspercentage is het noodzaak dat zij eerlijk zijn tegen zichzelf en tegen mij. Die vertrouwensband is essentieel.

Meer informatie

Weet je niet zeker of coaching wel iets is voor je? Ik nodig je van harte uit je verder te oriënteren op deze website. Voor meer informatie bel je 06-50812088 of mail info@coachbusiness.nl

Aanvraag oriëntatie gesprek

Bestel direct!
Reviews
Ik heb door onze gesprekken zoveel ideeën kunnen opdoen: je wees me op verscheidene mogelijkheden en op heel praktische en ook leuke marketingactiviteiten die ik zou kunnen ondernemen voor mijn eigen bedrijf.
P. Geerts
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.