Voor wie

Professionals

Coach Business werkt met name met professionals in loondienst of met een eigen bedrijf (MKB of ZZP).

Herken je je zelf in onderstaande?

Als je je herkent in onderstaande, neem dan contact op via 06-50812088 of email info@coachbusiness.nl.

 • Je bent erg zelfbewust en wil meer uit het leven en meer uit je werk dan alleen maar geld verdienen. Satisfactie is een erg belangrijke factor.
 • Je weet niet precies hoe je klanten kunt krijgen en zoekt een aanpak, die goed bij je past.
 • Met je eigen bedrijf zoek je meer klanten en een grotere omzet.
 • Je wil je bedrijf op de kaart zetten o.a. door ‘branding’, speciaal voor kleine zelfstandigen.
 • Je ideaal is in verhouding genoeg geld verdienen met een baan waar je hart ligt, waar je je vaardigheden kwijt kunt en één die past bij je huidige situatie.
 • Je denkt veel na over je werk, het leven, wat je er uit wil halen, hoe je daar kunt komen en waar je nu staat.
 • Je zoekt een praktisch marketingplan voor meer klanten en meer omzet.
 • Door je drukke bestaan heb je een goed timemanagement systeem nodig voor meer structuur en grip op je dag.
 • Je hebt de energie, de drive en zin je ongenoegen aan te pakken.
 • Je staat open voor suggesties, want door je drukke bestaan zie je het zelf niet altijd even helder.
 • Je weet wel dat je niet tevreden bent, over hoe het nu gaat. Je wilt verandering. Je wilt begeleiding bij het ordenen van je gedachten en wensen.
 • Je bent op zoek naar wegen die je dichterbij je persoonlijke behoeftes brengen en op een snelle en effectieve wijze.

Eerst je wensen helder

Zodra je wensen helder zijn, kun je stappen ondernemen. Je wilt nu van het doel ‘ik weet wat ik wil’ naar het doel ‘hoe ga ik dit realiseren?’.

Plan van aanpak

Een plan van aanpak wordt het volgende punt in de coaching. Hiervoor heeft Coach Business verschillende coachingspakketten beschikbaar. Je groeit sneller dan gehoopt en maakt telkens vorderingen.

Werkgevers

In het werkmilieu vandaag de dag, is er niet meer zoals vroeger een hele strikte scheiding tussen werk/privé. Privé beïnvloedt werk en andersom. En uiteraard geldt dit niet alleen meer voor vrouwelijke werknemers. Ook mannen op elke positie verlangen naar een betere werk/privé-balans.

Goede werk/privé-balans

Verscheidene studies hebben uitgewezen dat hoge stressniveaus vaak voortkomen uit conflicterende verplichtingen op het werk en die van de thuissituatie. Zelfs als de tevredenheid van het werkbestaan vrij hoog is, onderstreept de meerderheid van de werknemers het belang van een goede werk/privé-balans, boven alle andere werkgerelateerde issues. Het balanceren van werk en privé is één van de grootste uitdagingen en heeft het meeste effect op de werkeisen. Denk aan tijdsdruk, deadlines, lange dagen, verantwoordelijkheid, vermoeiend of saai werk.

Signalen uit balans zijn

De behoefte aan balans is heel sterk en actueel. Als werknemers uit balans zijn:

 • Ervaren ze meer stress en vermoeidheid.
 • Hebben zij de neiging vaker afwezig te zijn van hun werk.
 • Zijn ze tijdens het werk minder gefocust door bezorgdheid over de thuissituatie.
 • Kunnen zij zich thuis niet volledig ontspannen door de stress van het werk.

Het eindresultaat is dat beide situaties ongezond en niet-productief zijn. Het is dus eigenlijk een lose-lose situatie in plaats van een win-win situatie. Werk en privé-balans initiatieven kunnen het gat tussen deze twee dichten.

Win-win

Zie je dergelijke minder positieve ontwikkelingen ook in jouw bedrijf, overweeg dan een workshop of coaching van Coach Business om de situatie aanzienlijk te verbeteren:

 • voorkomen van stress/burnout
 • verminderen van uitval
 • verbetering van de werkcultuur en mentaliteit
 • meer teamwork, onderlinge opvang en begrip
 • meer satisfactie, hogere productiviteit en hogere loyaliteit door begripvolle werkgever
 • voorkomen/verbeteren van demotivatie

Situatie verbeteren

Uiteraard is het bijna nooit het geval dat het volledig aan de werksituatie ligt of aan de werknemer. Zaak is om de situatie te verbeteren. Coach Business kan tools aanreiken in de vorm van coaching of workshops. Hierbij wordt het eigen handelen, het gedrag, de kwaliteiten en de werksituatie blootgelegd om de juiste manieren te vinden voor een betere werk/privé-balans.

Concurrentiepositie

Uiteraard wil je als werkgever het beste voor je bedrijf en voor je werknemer. Om optimaal te kunnen presteren op een sterk concurrerende markt, dien je het onderste uit de kan te halen. Eén van de manieren om een streepje voor te zijn op de concurrentie is de juiste werknemer op de juiste werkplek.

Kwaliteitenanalyse

Coach Business analyseert de kwaliteiten van werknemers om te zien waar hun grootste krachten liggen. Ik kijk hierbij naar de natuurlijke talenten en kwaliteiten van de werknemer. Over het algemeen is te stellen dat hetgeen dat je werknemer makkelijk en natuurlijk afgaat, het meeste plezier en de minste stress oplevert. Door dankbaar gebruik te maken van zijn/haar persoonlijke kwaliteiten en deze in te zetten op de juiste functie binnen het bedrijf, creëer je een win-win situatie. Je werknemer presteert met alle gemak en veel plezier en je bedrijf zal ongetwijfeld meer omzet draaien en minder kosten hebben aan uitvallende werknemers ten gevolge van stress. Zelfs binnen dezelfde functie is het mogelijk de taken zo te verdelen dat de verscheidene werknemers tot hun recht komen.

Voor behoud van goed personeel

Als je merkt dat een goede werknemer uit zijn functie is gegroeid, kun je het beste als eerste stappen ondernemen. Want als de werknemer de eerste stap zet, kan dit ook een stap betekenen naar een ander bedrijf toe. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Vooral als het een goede werknemer betreft. Je wilt er uiteraard alles aan doen goed personeel te behouden, want die zijn vandaag de dag uiterst zeldzaam. Met behulp van een kwaliteitenanalyse kunnen we vaststellen welke andere interne functie eventueel zou passen bij de werknemer.

Voor outplacement

Indien er geen ander profiel gevonden wordt binnen het bedrijf of de werknemer kan niet langer geplaatst worden, wordt de werknemer gecoacht naar een externe positie. Veelal komt dit neer op een langdurige coachrelatie van 3-12 maanden.

Coaching/workshops

Door middel van coaching en het aanbieden van workshops worden het bedrijf en de medewerkers naar een hoger plan getild. Binnen coaching werk ik samen met de medewerker toe naar oplossingen om beter te presteren. Door mijn eigen training in executive coaching kan dit ook op management niveau plaatsvinden. We gaan op zoek naar de blokkades en zoeken wegen om met deze om te gaan en zelfs op te lossen. In de workshops worden de medewerkers bewust gemaakt van de verscheidene mogelijkheden en krijgen zij handvatten aangereikt hun werk te verbeteren. Bel 06-50812088 of mail info@coachbusiness.nl.

Het Resultaat

Coach Business tilt elk MKB bedrijf naar een hoger plan.

 • Gemotiveerder personeel, dat beter werk levert.
 • Omzet die drastisch vermeerdert .
 • Managers hebben geen tijd en energie verspilt aan de uitbestede H&R taken.
 • Coaching is een belangrijke katalysator bij groei of fusies/reorganisaties.
 • Met behulp van Coach Business kunnen medewerkers hun beste kwaliteiten inzetten op de juiste plekken.
 • Groeiende bedrijven krijgen meer structuur.

Het resultaat is zorgvrij door deskundige begeleiding en advies.

Meer weten?

Neem dan contact op met Coach Business. Bel 06-50812088 of mail info@coachbusiness.nl.

Bestel direct!
Reviews
Ik waardeerde je ijzersterke conclusies over mijn doen en laten. Ik herkende het direct als je een advies gaf, alleen had ik zelf zo niet eerder bekeken. Je hebt een goed luisterend oor, je bent analytisch sterk en aanmoedigend. Na elk gesprek voelde ik me weer geïnspireerd. Bovendien ben ik me meer bewust geworden van mijn kwaliteiten. Ik heb veel aan de opdrachten gehad en ging meteen aan de slag met je adviezen.
D. Ali
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.