Werkwijze

Als je klaar bent stappen te zetten naar een betere werksituatie, dan kun je starten met een oriëntatie gesprek. Deze kun je aanvragen via info@coachbusiness.nl.

Op basis hiervan raad ik relevante coachingspakketten aan.

Wat houdt een sessie in?

In eerste instantie is er een intake, waarbij ook een intakeformulier van pas komt. Dit geeft mij een goed beeld van wie je bent, wat je tot nu toe hebt gedaan en geeft globaal het doel weer.

Een sessie omvat in ieder geval 2,5 uur intensieve input van de coach:

  • wekelijkse telefonische/facetoface coachingsgesprekken (met uitzondering van e-coaching)
  • Assessments (event. customized)
  • Voorbereiding
  • Nabereiding
  • Uitzetten Trajectlijn
  • Intensieve, persoonlijke, vertrouwelijke begeleiding
  • Ongelimiteerd e-mailcontact

Intensief programma

Coaching is een erg intensief programma, waarbij we elkaar elke week spreken. Mijn input bedraagt ca. 2,5 uur per week: een coachingsgesprek, voorbereiding, nabereiding, overzicht trajectvorderingen, uitzetten trajectlijn en (customized) assessments. Daarnaast kun je rekenen op ongelimiteerd e-mailcontact en intensieve, persoonlijke, vertrouwelijke begeleiding. Hierbij verwacht ik ook een actieve inzet van jouw kant. (E-coaching heeft net even een andere opzet)

Meer weten?

Bel 06-50812088 of mail info@coachbusiness.nl

Aanvraag oriëntatie gesprek

Bestel direct!
Reviews
Ik waardeerde je ijzersterke conclusies over mijn doen en laten. Ik herkende het direct als je een advies gaf, alleen had ik zelf zo niet eerder bekeken. Je hebt een goed luisterend oor, je bent analytisch sterk en aanmoedigend. Na elk gesprek voelde ik me weer geïnspireerd. Bovendien ben ik me meer bewust geworden van mijn kwaliteiten. Ik heb veel aan de opdrachten gehad en ging meteen aan de slag met je adviezen.
D. Ali
Producten
Nieuwsbrief
Ontvang de gratis nieuwsbrief t.w.v. € 50 incl. het eboek '101 Gouden Werktips'. E-mailadressen worden niet doorverkocht aan derden.